Ga naar de inhoud

Winzer Sommerach, Familiengewächs Weissburgunder 2017

Licht geel van kleur met geuren van perzik, witte bloemen en een lichte hout nuance. Heerlijk fris in de mond met smaken van perzik en citrusfruit met een toets van hout.

Lekker bij:
Gegrilde vis, bij gegrild kalfsvlees of gevogelte.

 

De Technische Gegevens van deze wijn

17,24 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

De Winzer Sommerach, Familiengewächs Weissburgunder 2017 is een bijzondere wijn afkomstig van het Duitse wijnhuis Winzer Sommerach. Dit wijnhuis bevindt zich in het hart van de regio Franken, bekend om zijn rijke wijnbouwtraditie. Franken ligt in het noorden van Beieren en is beroemd om zijn unieke klimaat en bodemsamenstelling, die ideaal zijn voor het verbouwen van witte druivenrassen zoals Weissburgunder, beter bekend als Pinot Blanc.

Het wijnhuis Winzer Sommerach staat bekend om zijn filosofie van duurzaamheid en respect voor de natuur. Ze volgen een gedachtegang waarbij de harmonie tussen de natuur en de wijnbouw centraal staat. Dit uit zich in hun manier van wijn maken, waarbij ze gebruikmaken van traditionele methoden gecombineerd met moderne technieken om de authenticiteit van de druif en de regio te benadrukken.

Extra informatie

Gewicht 0,0 kg
Alcohol

13.5%

Land

Duitsland

Jaartal

Wijnsoort

Wit

Druivenras

Weissburgunder

Inhoud

Regio

Franken

Streek

Sommerach