Ga naar de inhoud

Wijnvriend

Ben jij ook zo’n enorme wijnliefhebber en word jij graag verrast? Dan heeft StoryVino nu voor jou de oplossing in de vorm van ‘Wijnvriend’!
Wijnvriend is een maandelijks abonnement waarbij je iedere eerste donderdag van de maand word verrast met een mooi wijnpakket ter waarde van minimaal € 65. Dit pakket wordt samengesteld door een team van wijndeskundigen. Bij het samenstellen wordt rekening gehouden met diversiteit, jaargetijden, nieuwe wijninvloeden en marktontwikkelingen. Met Wijnvriend maken wij het voor jou een feest, om ons pakket als ‘Wijnvriend’ in ontvangst te nemen. Wij zorgen voor wijnomschrijvingen. Zo kun je zelf je wijnkennis en smaak verbreden en met vrienden delen.

Vrienden maken vrienden, dat is wat wijn verbindt!

 

60,50 incl. btw / maand

Beschrijving

 Wat zijn de voordelen van een #wijnvriend?

  • Iedere maand een wijnpakket met een minimale waarde van € 65,- kosteloos thuisgestuurd.
  • Altijd exclusieve kortingen
  • Iedere maand een speciale aanbieding
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe acties
  • Verbreding van je eigen wijnkennis
  • Het kunnen delen met vrienden van nieuwe wijnervaringen
  • Iedere maand leuke informatie over de wijnen en wijnhuizen

 

Er worden ook verschillende proeverijen georganiseerd. Uiteraard word jij als Wijnvriend hier altijd als eerste van op de hoogte gebracht.

Een abonnement aangaan doe je natuurlijk niet zomaar. Geen zorgen! Met ons flexibele abonnement zit je nergens aan vast. Je kunt je box maandelijks eenvoudig pauzeren of stopzetten. Ga je op vakantie of heb je nog voldoende wijn in huis? In je account kun je heel gemakkelijk je abonnement tijdelijk stopzetten. Zodra je er weer klaar voor bent zet je je abonnement weer aan.
Je regelt dit allemaal gemakkelijk zelf in je online account.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Extra informatie

Extra informatie

Maandelijks opzegbaar, Altijd gratis verzonden