Continuum en Raen pakket

Het meest exclusieve wijn pakket uit California. In dit pakket zitten 12 flessen van de beste wijn uit de Sonoma Coast en Napa Valley. Het pakket bestaat uit, 6 Flessen Continuum 2017, 3 flessen RAEN Fort Ross Seaview en 3 flessen RAEN Royal St. Robert. Jaargang 2016 van Continuum heeft maar liefst 100/100 punten gekregen van Robert Parker (Wine advocate). RAEN kreeg hier voor beide een respectieve 94/100 punten. Wat dit pakket nog extra bijzonderder maakt is de familie band tussen deze 2 wijnhuizen. De Continuum wine wordt namelijk gemaakt door Tim Mondavi. En in 2013 zijn 2 zoons van Tim een eigen winery begonnen onder de naam RAEN.

Jaarlijks komt er iemand van de familie Mondavi naar Nederland. Met de aankoop van dit pakket bent u automatisch uitgenodigd voor de proeverij die wij dan organiseren.

2.400,00 incl. btw

Op voorraad

EEN NIEUW BEGIN VOOR TIM MONDAVI

Continuum is in 2005 opgericht door Tim (Timothy) Mondavi, zijn vader Robert Mondavi en zijn zus Marcia en hun families. De wijngaarden liggen op Pritchard Hill in de Vaca Mountains in Napa Valley. Voor de locatie van Continuum zocht de familie naar een perceel op een heuvel, met een westelijke oriëntatie aan de oostkant van de vallei. De druiven moest ook op de juiste bodem groeien: vulkanische, ijzerrijke grond voor wijnen met een goede structuur, focus en bewaarpotentieel. De zoektocht resulteerde in de locatie Pritchard Hill. Lees hier meer over Continuum Estate.

 

WAAR RAEN BEGINT. . .

Dante studeerde in Zwitserland aan de Webster University in Genève en bij UC Davis in Californië. Carlo studeerde in Frankrijk aan de universiteit van Aix-en-Provence en in Italië aan de universiteit van Milaan. Na hun studie maakten ze onderdeel uit van het wijnproductieteam van de Robert Mondavi Winery en Opus One, beide onder leiding van hun vader Tim Mondavi. Na de verkoop van de Robert Mondavi Winery in 2004 voegden de broers zich bij hun vader Tim, tante Marcia en grootvader Robert toen deze in 2005 Continuum Estate oprichtten. Lees hier meer over RAEN Winery

 

Land

Verenigde Staten

Regio

California

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Continuum en Raen pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *