Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

De nieuwe basis voor jouw wijnkelder!

Voor iedere beginnende en vergevorderde wijnliefhebber hebben we hoge kwaliteitswijnen uit de Pays D’Oc. Om keuzestress te voorkomen bieden wij een samengesteld pakket aan. Speciaal voor dit pakket hebben we gekozen voor 6 wijnen. Twee wijnen hebben houtlagering gehad. Hier hebben we als tegenhanger twee wijnen genomen van dezelfde druivensoort die op RVS zijn gelagerd. Ideaal om eens het verschil te proeven!

1x Domaine Dusseau Chardonnay
1x Domaine Dusseau Chardonnay Barrel Aged
1x Domaine Dusseau Viognier
1x Domaine Dusseau Viognier Barrel Aged
1x Domaine Dusseau Sauvignon Blanc
1x Domaine Dusseau Cabernet Sauvignon

Vanaf 2 pakketten gratis verzendkosten.

45,00 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

WAAR DOMAINE DUSSEAU BEGINT…

Gelegen in Zuid Frankrijk (Languedoc), werkt een fantastisch team mensen aan een top product. Een samenwerking tussen de wijnmakers en de prachtige omgeving is het geheim tot het voortreffelijke succes van Domaine Dusseau.
Domaine Dusseau bezit 2700 hectare grond dat aangeplant is met druivenstokken. Echter komt niet al die 2700 hectare terecht bij hun eigen label! De opbrengst van maar liefst 2000 hectare gaat naar, wat men de ‘bulk’ wijn markt noemt. Dit betekend dat alles verzonden wordt in grote containers maar nog niet in de fles. Dit wordt door degene die het gekocht heeft, zelf gedaan.

Lees meer over Domaine Dusseau

Extra informatie

Land

Frankrijk

Regio

Pays d´Oc

Streek

Lanquedoc